0

NYS 150Er zijn heel veel fashion bloggers en iedere dag komen er meer bij, Kayla Seah van Not Your Standard is het gelukt om op te vallen tussen al die andere meiden want ze is nou eenmaal niet zo standaard. Ze inspireert duizenden meiden over de hele wereld met haar outfits en wij hebben één hele leuke van haar voor jullie uitgezocht.

De Canadese Kayla heeft een heerlijke stijl die voor iedereen dagelijks draagbaar is. NYS, die momenteel in Berlijn woont, draagt écht niet alleen maar designer kleding. Regelmatig verwerkt ze items van de H&M en Zara in haar outfit, dus is het ook nog eens makkelijk om de exacte stukken voor jezelf te kopen.

Kayla draagt hier een heel simpel wit losvallend jurkje, die op haar gebruinde huidje fantastisch staat. In Berlijn is het op dit moment ook niet meer zulk mooi weer, dus heeft zij gekozen voor een zwarte leren bikerjack. Haar outfit heeft niet veel meer nodig dan zwarte sandaaltjes met hakken en een clutch.

Vind je haar outfit ook zo leuk? Wij hebben vergelijkbare items voor jou opgezocht! Klik meteen op onderstaande foto’s om deze look bij elkaar te shoppen.

www.notyourstandard.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties