0

SHOP TIPEr zijn weinig dingen waarvoor je ons midden in de nacht wakker mag maken, maar een goede sale is daar zeker eentje van. Do you love sale? Dan word je vast en zeker blij van dit nieuws, want de musthaves van Annic zijn nu flink afgeprijsd tijdens de weekend deal!

Volg jij Annic op de voet en word je elke keer helemaal hebberig van alle musthave items uit haar kledingkast, dan ben jij met deze sale waarschijnlijk helemaal in je nopjes. Vanaf nu tot en met maandagochtend 09.00 uur zijn Annic’s Musthaves flink afgeprijsd in de webshop. Het leuke aan deze musthaves is dat het stuk voor stuk items zijn die Annic zelf draagt en speciaal voor jullie heeft geselecteerd. Kon jouw armparty nog wel een tijdloos horloge of armband gebruiken? Zocht je nog een lekker warme sjaal en sweater of ontbrak er nog een hoed aan jouw garderobe?

Met deze weekenddeal vul je jouw garderobe aan met de musthaves van dit seizoen. Bekijk ze allemaal hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

annic_4

Black and green ring set

Black and green ring set

Bracelet green

Bracelet green

fotowebshop

Hoed black

Hoed black

Scarf Pied De Poele

Scarf Pied De Poele

schermafbeelding_2013-11-20_om_13.49.01

Sweater Feline Meow

Sweater Feline Meow

Timeless

Timeless

Wide Bag Black

Wide Bag Black

www.ilfnshop.nl

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties