0

SHOP TIP Andy Torres MangoAndy Torres van het succesvolle blog Style Scrapbook is kort geleden een samenwerking aangegaan met Mango sport. Met een geschiedenis in het hoogspringen en oneindig lange benen die bij de gemiddelde fashionista tot aan de kin reiken is de Mexicaanse blogger als het gezicht van Mango sport een perfecte match.

Hardlopen is een deel van Andy’s dagelijkse routine en ook is de blogger regelmatig in de sportschool te vinden. De collectie bestaat niet alleen uit hardloopkleding ook is er van alles te vinden voor een relaxte yoga sessie of gewoon voor een comfortabel chilldagje thuis op de bank. Wat Andy zelf over haar sportregiem zegt: “Het moeilijkste is om het besluit te nemen om te gaan sporten en dit de eerste weken voor te houden, maar dan wordt het een routine, wordt het verslavend. Zeker wanneer je resultaten begint te zien. Dus…geef het niet de eerste week al op!”

Wij zijn het met de blogger eens en zeg nou zelf, een leuk pakje om in te sporten is al het halve werk. Toch? Bekijk een aantal items hieronder. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande foto’s.

Andy Torres voor Mango Sport2

Andy Torres voor Mango Sport

Fitness Running Ultralicht windbrekende shorts bij Mangocom

Fitness Running Ultralicht windbrekende shorts bij Mango.com

Fitness Running ultralicht outdoor windjack bij Mangcom

Fitness Running ultralicht outdoor windjack bij Mang.com

Fitness Running Stretch active top bij Mangocom

Fitness Running Stretch active top bij Mango.com

www.mango.com

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties