0

10831812_839987322689755_1271975058_nKim Kardashian heeft duidelijk een stijl: figure hugging, minstens tot op de knie en óf een flink decolleté óf juist een heel hoog gesloten hals. Dit is prachtig als je haar zelfvertrouwen en haar glamsquad hebt, maar misschien toch een beetje een tricky look als je het ‘s ochtends zelf uitprobeert.

Toen de brunette in Londen was, na het Glastonbury festival waar hubby Kanye een optreden gaf, liep ze wederom in een van haar signature looks. De jurk was helemaal in de stijl van Kim en zelfs in één van haar favoriete kleuren: nude. Het is een look waarvan je niet zou denken dat iedereen er mee weg komt maar als je je bedenkt dat Kim dik vier maanden zwanger is, dan zou je denken dat wij ook wel zo een jurkje zouden moeten kunnen dragen. Zeker als je voor stijlvolle exemplaren gaat!

Daarom hebben wij acht witte- en nudekleurige Kim Kardashian-waardige jurken voor jullie uitgezocht die zó gorgeous zijn, dat je hem absoluut niet in je kast gaat laten hangen! Klik op jouw favoriet om te bestellen!

(Beeld: www.instagram.com/kimkardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties