0

philosophy 150Niemand vind het leuk om de tekenen van ouderdom steeds duidelijker te zien in het gezicht, maar gelukkig zijn er genoeg producten die dit tegengaan. Philosophy is al jaren een toonaangevend merk als het op dit probleem aankomt en voor de feestdagen hebben zij wel een heel leuk pakket.

In de Philosophy radiant & refined kit heeft het cosmeticamerk hun drie bestsellers in één gebracht om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. Door middel van het reinigen, te hydrateren en optimaal te verzorgen zal jij stralend het nieuwe jaar tegemoet gaan. Met deze heerlijke producten wordt het iedere ochtend en avond een feestje om jouw gezicht net even de aandacht te geven die het nodig heeft.

Het begint natuurlijk allemaal bij de reiniging van het gezicht om de eeuwige jeugd te behouden en dit doe jij met purity made simple. Dit is niet zomaar een reinigingsproduct, want deze van Philosophy heeft al meerdere awards gewonnen voor zijn excellente werking. Verwijder vuil, olie en make-up in een handomdraai en behoudt ook nog eens de vochtbalans in het gezicht. Het flesje bevat ook nog eens een leuke tekst waardoor jij goed jouw dag begint en afsluit.

Voor stap twee hebben we when hope is not enough nodig, voor onze futloze huid weer te laten stralen als op de mooiste dag uit ons leven. Het serum dat in een gemakkelijk te gebruiken flacon zit, bevat een combinatie van unieke anti-oxidanten die de celvernieuwing van de huid bevorderen en ook nog eens beschermt tegen vrije radicalen.

Om helemaal klaar te zijn voor de dag en alles wat deze te bieden heeft sluit je af met de hope in a jar. Als het op dagelijkse moisturizers aankomt is dit product een Oscar en is de absolute favoriet van Oprah Winfrey. Het geeft de huid een gezonde glans en vermindert vochtverlies. Je zal de fijne lijntjes en huidverkleuring iedere dag meer zien vervagen, tot je weer het huidje van een baby hebt.

Als jij nog zat te twijfelen wat je dit jaar nu weer op jouw verlanglijstje moest zetten hoef je niet langer meer na te denken. De Philosophy radiant & refined kit is het ideale cadeau om te krijgen in jouw schoen of straks onder de kerstboom. Je shopt ‘m in Nederland bij Ici Paris XL.

  • 20141128_150914
  • 20141128_150922
  • 20141128_150949
  • 20141128_151002
  • 20141128_151011

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties