0

150 smokingAls we één essentieel item moeten opnoemen uit onze garderobe, dan is dat een blazer wel. Ben jij nog altijd op zoek naar een mooie blazer die je bijvoorbeeld aan kunt trekken bij een mooi event of feestje, dan kun je het beste even stoppen waar je nu mee bezig bent en mee kijken met deze shop tip.

Wij hebben namelijkacht mooie blazers voor je op een rijtje gezet voor jou om lekker te shoppen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte blazer met zwarte details waar je een heerlijke smoking look mee kunt creëren? Of een jasje met velvet stof, waarmee je elke classy outfit kunt afmaken? Met een blazer kun je eigenlijk nooit fout gaan, want het is naast dat het functioneel is ook heel erg fashionable.

Mocht je het warmer krijgen op het begin van de avond, dan laat je natuurlijk het jasje sexy van je schouders afglijden, zodat iedereen in de zaal de prachtige outfit die eronder zit kan zien. Met een blazer kun je elke outfit afmaken en is daarom een zeer geliefde musthave van veel fashionista’s.

Bekijk de shop tips hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de beelden.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties