0

THUMBWat is er heerlijker dan het weekend te beginnen in het zonnetje met een lekker ontbijtje en je favoriete magazine? Of om op je strandbedje aan zee neer te ploffen en onder een palmboom je te verdiepen in de allernieuwste Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau, Viva óf Flair?

(advertorial)

Neem maar alvast plaats naast het zwembad want nu begin je de zomer extra goed met een jaarabonnement op bijvoorbeeld Marie Claire, Grazia, Viva, Flair, Beau Monde óf Nouveau! Met dit pakket ontvang je nu een jaarabonnement op je favo magazine én een 7,85 inch tablet! Maar, dat is nog niet alles, want deze tablet is compleet met luxe aluminium hardcase en bluetooth-toetsenbord. Bij een jaarabonnement op een tijdschrift naar keuze, die je zowel op je deurmat ontvangt, maar ook heerlijk digitaal kunt bekijken, krijg je ook nog eens een McAfee Security-pakket en €50,- extra tegoed voor een digitaal tijdschriftabonnement naar keuze cadeau!

Lekker digitaal door je magazine bladeren, internetten, films kijken of muziek luisteren. Dat kan allemaal op dat ligbedje aan de rand van het zwembad, want voor €199,- in plaats van €502,40 heb je een mega voordeel van maar liefst 60% op dit pakket! Let op, want voordat je je in die luie vakantie modus waant.

De actie geldt zolang de voorraad strekt. OP=OP dus klik snel hier om gebruik te maken van deze mega deal!

www.magazine.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties