0

sartorialist 150Fashion boeken zijn helemaal hot. Menig fashionista heeft er thuis een paar in haar boekenkast liggen en vaak worden ze ook gewoon gebruikt als een stukje woondecoratie. Uit dit soort boeken valt enorm veel inspiratie te halen.

Wij hebben hieronder de in onze ogen drie leukste en inspirerendste fashion boeken voor jullie op een rijtje gezet. Zo vindt je in The Sartorialist alleen maar streetstyle beelden van zowel mannen als vrouwen, gefotografeerd door Scott Schuman. Super inspirerend en staat ook nog eens leuk op de boekenplank!

In het boek The Faces of Fashion Vogue Model vind je eindeloos veel foto’s van Kate Moss, Claudia Schiffer, Gisele Bündchen en nog vele andere topmodellen. Naast de prachtige foto’s die in het boek staan, krijg je ook snel een geschiedenislesje over de real faces of fashion. Ook nog eens leerzaam dus!

Als laatste hebben wij het boek van stijlicoon Lauren Conrad voor jullie geselecteerd. In dit boek, genaamd Lauren Conrad Style, vertelt Lauren hoe je haar klassieke en subtiele stijl op jezelf kunt toepassen. Ze geeft hierin tips hoe je jouw eigen look kunt creëren, deelt haar favoriete inspiratiebronnen en vertelt ze wat de absolute must-haves voor fashionista’s zijn.

Wil je ze bestellen? Klik dan op onderstaande afbeeldingen

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties