0

nailssAls het één ding is waar we heel veel van hebben, dan zijn dat nagellakjes wel. Vrouwen beschikken over honderden nagellakjes en voor elke look hebben ze wel een ander kleurtje in huis. Onze collecties beginnen inmiddels een beetje uit de hand te lopen, maar dat geeft helemaal niets.

We kunnen er geen genoeg van krijgen en zijn daarom altijd op de loer naar nieuwe kleurtjes voor onze collectie. Wij hebben voor jou de leukste nagellakjes op een rijtje gezet waarmee jij je stash lekker kan uitbreiden. Gelakte nagels zijn essentieel om goed voor de dag te komen en gechipte nagels zijn echt not done!  Voor het aanbrengen van een nagellak is het daarom erg belangrijk dat je van te voren een base coat aanbrengt.

Dit zorgt er ook voor dat de kleur van de nagellak en de stoffen níet in je nagels trekken en daarnaast wordt de kwaliteit van de nagels beschermt. Vervolgens breng je twee lagen van je favo kleurtje aan en wacht je natuurlijk even totdat het droog is. Als laatste breng je nog een topcoat aan om de nagellak te beschermen, zodat het langer goed blijft zitten. Et voilà, prachtige nagels!

Bekijk de kleurtjes hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de foto’s.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: www.pinterest.com )

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties