0

TRENDBij een geweldige outfit of uitgaansoutfit horen natuurlijk ook de nodige accessoires; met een clutch kun je bijvoorbeeld al je essentiële make-upjes meenemen en maak je jouw outfit helemaal stunning. Één tas maakt de fashionista en de fashionista maakt de tas, daarom hebben we speciaal voor jou een aantal statement clutches voor je op een rijtje gezet om lekker bij weg te dromen.

Ben jij niet zo van de chique moderne clutches én wil je graag je outfit wat flair geven? Dan kan dat heel goed met grappige statement clutches. New Look en Asos hebben een ruim assortiment aan grappige varianten, waar je jouw ogen bij kunt uitkijken. Grote kans dat je er trouwens ook een beetje van gaat giechelen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een clutch in de vorm van een champagne fles, die wel heel toepasselijk is voor oud & nieuw? Of een clutch in de vorm van een zwarte kat waar je ongegeneerd de kattenvrouw mee kunt uithangen?  Één grappige statement clutch is geweldig bij je outfit en wie weet sla je er wel een vent mee aan de haak, omdat hij er zo van onder de indruk is.

Bekijk de shop tips hieronder. Zin om te shoppen? Klik dan op één van de foto’s hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties