0

Festival sunnies 640Het festivalseizoen is geopend en dat is goed nieuws! Niet alleen staan er lange en feestelijke dagen te wachten met al je vrienden en vriendinnen, maar het is ook iedere week weer een excuus voor een leuke nieuwe aankoop. Deze week gaan wij voor de ultieme festival zonnebril.

Zonnebrillen zijn op ieder festival (en daarbuiten) niet alleen een accessoire waar je een flink statement mee kan maken, maar ook noodzakelijk. Zonder zonnebril kunnen je ogen namelijk beschadigd raken door de zon en dat hebben we liever niet. Naast water, vrienden en je ticket mag een statement sunny dus niet meer in jouw festival pakket ontbreken. Je kan gaan voor een simpel model met knallende glazen of helemaal overboard met bijvooorbeeld een regenboog op je montuur!

Zelf ook toe aan een nieuwe zonnebril waarmee je van alle festivalfoto’s afknalt, scroll dan door naar beneden, want wij hebben de allertofste voor je op een rijtje gezet. Rond, groot, of met een opvallend printje, waar ga jij voor?

(Tekst: n)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties