0

Poncho's shop tipWe weten dat het nog niet écht herfst is, maar wij kunnen ons enthousiasme voor het nieuwe modeseizoen niet meer verbergen. Dus terwijl we nog genieten van het zonnetje sprokkelen wij wel alvast onze herfstgarderobe bij elkaar! En een echt musthave is dit seizoen de poncho.

Wat ons betreft kan je dus maar beter nu alvast opzoek naar het mooiste exemplaar dat er te vinden valt, zodat jij de eerste bent die er zo stylish en warmpjes bijloopt als de bladeren gaan vallen. Geloof ons, als jij deze hele fashionable dekentjes ziet kan jij ook niet wachten om ze aan te doen.

Hoe je ze styled? Wat denk je van een tikkeltje stoer met een denim blouse eronder en een donkere jeans met een paar gympen? Of juist klassiek met een flaphoed en mooie leren, cognac kleurige laarzen. Of trek je boho zomerstijltje door naar de herfst en kies een exemplaar met franjes en stijl ‘m met vlechten, je hippie tas en een maxi-rok! Opties genoeg, dus kies maar snel de poncho uit die jij het leukst vindt!

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties