0

leukste telefoonhoesjes 150Alle fashionista’s willen pas de deur uitgaan als hun look op en top on trend is. Naast de juiste outfit horen daar natuurlijk ook de passende accessoires bij en wat veel nog vergeten is dat de telefoon daar ook onderdeel van is.

Doordat we continu willen weten wat er overal ter wereld afspeelt, is de telefoon een soort verlenging geworden van onze arm. Daarom behoort deze absoluut tot de accessoires en ook deze moet volgens de laatste trends zijn. Steeds meer merken beseffen dit en brengen telefoonhoesjes uit in hun collecties. De bekendste zijn die wel van Moschino zoals de patatjes van McDonald’s en sinds dit jaar de Barbie spiegel.

Je hebt onwijs veel keuze als het gaat om telefoonhoesjes, want ze komen in alle soorten en maten. Wil jij tijdens het bellen een statement maken naar de buitenwereld? Kies dan een case met een tekst erop die bij jou past. Voor de fashionista’s die mode niet altijd serieus nemen, is er een leuke variant op het patat hoesje van Moschino. Namelijk de hotdog, waardoor jouw telefoon gelijk transformeert in dit product. Wij hebben alvast de tien leukste voor jou opgezocht, zodat jouw telefoon altijd matcht bij jouw outfit!

Bekijk hieronder de inspiratiebeelden en items. Wil je bestellen? Klik dan op één van de items.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

(Beeld: Pinterest)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties