0

Supermodellen poseren voor InterviewDeze maand komt Interview magazine met het ultieme mode nummer. Ze fotografeerden niet één, niet twee, maar liefst zeven supermodellen voor hun covers. En wauw, het resultaat is stunning!

Topmodellen Kate Moss, Christy Turlington, Amber Valetta, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, Linda Evangelista, en relatieve nieuwkomer Daria Werbowy maakten een gaatje vrij in hun agenda om te poseren voor Interview magazine. De prachtige zwart wit foto’s, geschoten door het fotografenduo Mert Alas en Marcus Piggot, zijn eenvoudig, no-nonsense en met een vleugje bondage.

De zeven beauty’s laten zich van hun natural kant zien. Wet look haar, minimale make-up en sommigen poseren zelfs volledig naakt. Naomi Campbell laat maar weer eens zien dat ze met haar 43 jaar nog steeds over een to die for lichaam beschikt. Naast de prachtige zwart wit reportage is elk model apart geïnterviewd over haar carrière en privé leven.

De dames onthullen een aantal interessante weetjes over hun succes, privé leven en de mode industrie in jaren ’90. Zo bekent Kate Moss dat ze niet zo succesvol zou zijn geweest zonder de begeleiding van Naomi Campbell en Christy Turlington. Linda Evangelista vertelt dat ze tijdens een klus in Japan gedwongen werd zich uit te kleden, waarop ze de hulp van de Canadese ambassade moest inschakelen om het land te kunnen verlaten. En Kate Moss onthult dat ze onder een geheime naam actief is op Instagram, met tot op heden 25 volgers.

Benieuwd naar de foto’s? Bekijk de covers hieronder!

Cover Interview Amber Valetta

Amber Valetta

Cover Interview Christy Turlington

Christy Turlington

Cover Interview Daria Werbowy

Daria Werbowy

Cover Interview Kate Moss

Kate Moss

Cover Interview Linda Evangelista

Linda Evangelista

Cover Interview Naomi Campbell

Naomi Campbell

Cover Interview Stephanie Seymour

Stephanie Seymour

Naomi Campbell en Kate Moss

Naomi Campbell en Kate Moss

Daria Werbowy

Daria Werbowy

Naomi Campbell

Naomi Campbell

Stephanie Seymour

Stephanie Seymour

www.interviewmagazine.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties