0

SHOOT Miley CyrusMiley Cyrus bewijst dat ze sterk in haar schoenen staat, want sinds haar twerk-optreden bij de VMA’s ligt het voormalig Disney sterretje onder vuur. Het bleef namelijk niet bij een shockerend optreden. Even later beklom Miley naakt een sloopkogel voor haar nieuwe videoclip.

Nu gaat de 20-jarige ster nog een stapje verder met haar pikante gedrag. Miley heeft zich namelijk op de gevoelige en vooral behoorlijk pornografische plaat vast laten leggen door fotograaf Terry Richardson. Het voormalig kindsterretje gaat gehuld in een hoog uitgesneden rode body, waarvan de onderkant een niet verhullend stringetje vormt.

Op een foto trekt ze aan de voorkant van haar pakje, waardoor haar halve vajayjay zichtbaar is, in een andere betast ze zichzelf en in weer een kijkt Miley naar zichzelf in de spiegel terwijl haar string een rode draad is tussen haar billen. Ook de signature move van Miley ontbreekt niet in de shoot, haar tong steekt ze weer uit haar mond terwijl ze naar haar kruis wijst en er een blikje voor houdt.

Naast de rode outfit werden er ook nog een aantal andere ‘sexy’ pakjes uit de kast getrokken voor de shoot. Is Miley nu te ver gegaan?

Bekijk alle foto’s hieronder.
Miley Cyrus5

Miley Cyrus4

Miley Cyrus3

Miley Cyrus2

Miley Cyrus1

Miley Cyrus45

Miley Cyrus11

Miley Cyrus10

Miley Cyrus9

Miley Cyrus8

Miley Cyrus7

Miley Cyrus6

www.terrysdiary.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties