0

gisele 150Heeft Gisele Bündchen de laatste tijd nog wel rust? Wij vragen het ons af, want het bestbetaalde model ter wereld duikt de laatste tijd van de ene campagne naar de ander en siert cover na cover.

Gisele heeft nu weer een nieuw record te pakken, want de Braziliaanse beauty is in drie maanden tijd op maar liefst zeventien covers van verschillende edities van het modetijdschrift Elle te zien. Zij werd voor het magazine gefotografeerd door de bekende fotograaf Matt Jones, terwijl ze poseerde in sportieve zomeroutfits.

De foto’s van deze shoot zijn geplaatst op de cover van maar liefst zeventien internationale edities van het tijdschrift. Zo sierde Bündchen de cover van het meinummer van Indonesië, Bulgarije en Mexico, het juninummer van Frankrijk, Zweden, Zuid-Afrika, België, China, Griekenland, Noorwegen, Brazilië en Italië en het julinummer van Japan, Duitsland, Rusland, Portugal en Canada. Een hele lijst dus!

Onze eigen Nederlandse Elle ging niet met de stroom mee en koos in plaats van Gisele voor een foto van een model op een strand.

Bekijk een paar van de verschillende covers hieronder!

 • elle brazil 500
  Elle Brazilië
 • elle china 500
  Elle China
 • elle greece 500
  Elle Griekenland
 • elle noorwegen 500
  Elle Noorwegen
 • elle zuid afrika 500
  Elle Zuid-Afrika

(Tekst: Sanne Lankhuijzen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties