0

cover 150Ze niet noemt zichzelf niet voor niets Badgalriri… Voor de nieuwste issue van de Amerikaanse Harper’s Bazaar laat Rihanna weer zien hoe fearless ze eigenlijk wel niet is.

Op haar Instagram account geeft Rihanna alvast een voorproefje van haar photoshoot. Opvallend genoeg poseert ze niet met een mooie man aan haar zijde, maar met een haai. In een filmpje laat ze zien hoe ze moeiteloos het water induikt, terwijl er een haai rondjes zwemt. Fotograaf Norman Jean Roy zat in het water om de plaatjes te maken.

Het was een drukke maand voor Rihanna. Haar nieuwe nummer FourFiveSeconds met Kanye West en Paul McCartney werd gelanceerd en ook nam ze haar nieuwe videoclip op, geschoten door de Nederlandse Inez van Lamsweerde. Maar Riri is nog niet klaar: afgelopen week werd bekend gemaakt dat Rihanna met Kanye en Sir Paul McCartney haar nieuwe hit op de Grammy’s voor het eerst live gaat optreden.

We zijn blij dat je weer terug bent Ri! Kijk hieronder voor het filmpje waar Rihanna met een haai zwemt en voor meer foto’s van de shoot.

  • cover 500
  • dance
  • swim

www.instagram.com/badgalriri

(Tekst: Mies Wegener Sleeswijk)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties