0

olivia palermo brides 150Olivia Palermo en Johannes Huebl zijn een match made in heaven. Het knappe paar reist gezamenlijk de hele wereld over voor hun werk in de modewereld en genieten en passant even van al het moois wat er te bieden is onderweg. Tijdens een vakantie in St. Barths vroeg Johannes zijn Olivia ten huwelijk.

En dat dit een prachtig evenement gaat worden, stond vanaf toen al vast. Nu prijkt Olivia op de cover van het Amerikaanse magazine Brides en geeft in het blad tips voor een stijlvol huwelijk. Daarnaast licht ze ook alvast een tipje van de sluier over hoe haar grote dag eruit gaat zien.

Check out the Marchesa, Oscar de la Renta, or Carolina Herrera shows online. And even if your dream dress comes right off the rack, add your own touch. Play with color. It’s all about the styling!“, tipt Olivia. “I always like to incorporate pops of color“, aldus de it-girl die dit natuurlijk ook gaat doen op haar huwelijk.

Voor de bijbehorende shoot in het blad werd Olivia natuurlijk gehuld in de meest mooie bruidsjurken. Bekijk een aantal van de foto’s hieronder!

  • olivia palermo brides 1
  • olivia palermo brides 2
  • olivia palermo brides 3

www.brides.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties