0

north west cr fashion book chanel karl lagerfeld quote 150Als Kim Kardashian en Kanye West een knap kind krijgen, is de kans vanzelfsprekend groot dat deze ook in de spotlights komt te staan hoe het tweetal ook probeert hun kind weg te houden bij de paparazzi. Dat is precies wat gebeurt, maar nu hebben ze er ook zelf voor gekozen om haar in de schijnwerpers te zetten.

De kleine North heeft namelijk haar eerste solo modellenklus te pakken! Het meisje prijkt in het magazine CR Fashion Book, het tijdschrift van ex-Vogue hoofdredactrice en styliste Carine Roitfeld. Op de zwartwit foto, die gemaakt werd door Michael Avedon (kleinzoon van de iconische fotograaf Richard Avedon), kijkt Nori naar de zijkant terwijl ze gehuld is in een Chanel outfitje terwijl een Chanel tas tussen haar beentjes staat. Daarnaast staat een quote van Karl Lagerfeld die zegt: “It is never too early to care about fashion.

De foto is onderdeel van een reportage die genaamd Legendes over onconventionele rolmodellen in de modewereld. Ook is het meisje nog zo jong, Carine Roitfeld denkt dat ze een gouden toekomst heeft in de fashion industry. North prijkte natuurlijk al eerder met haar ouders in de Amerikaanse Vogue. Het september nummer van CR Fashion Book waarin de foto van North staat, is vanaf 4 september te verkrijgen.

Bekijk de foto alvast hieronder!

  • north west cr fashion book chanel karl lagerfeld quote 500

www.crfashionbook.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties