0

Karlie Kloss Self coverHet leven van een topmodel is niet alleen maar elegante galadiners, exotische tripjes en peperdure kleding; er moet ook keihard gewerkt worden want zo een lichaam krijgen ze namelijk niet cadeau. Karlie Kloss, Gisele Bündchen en Doutzen Kroes delen bijvoorbeeld allemaal foto’s van hun slopende work-outs.

Vooral Karlie laat ons graag zien hoe hard ze werkt: yoga, rennen, krachttraining, balletsessies, ze doet het allemaal. Haar top fysiek blijft niet onopgemerkt. Het model staat namelijk op de cover van SELF magazines ‘Best bodies in the world‘ nummer. In de shoot zien we Karlie hordelopen, hoogspringen, en fierce poseren.

Natuurlijk hoort er ook een uitgebreid interview met het model bij de cover. Hierin vertelt ze over haar sportregime, wat ze eet, over haar toekomst op de universiteit en waarom en wanneer ze haar levensstijl drastisch omgooide en besloot om fit en gezond te worden. Eén van de vele inspirerende quotes uit het interview luidt als volgt: “The reason why I’ve had a career, is because I can move.”

En bewegen dat kan ze! Bekijk onderstaand filmpje maar dat is gemaakt tijdens de shoot.

  • Karlie Kloss self magazine 1
  • Karlie Kloss self magazine 3
  • Karlie Kloss self magazine 2
  • Karlie Kloss self magazine 4

(Beeld: www.self.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties