0

SHOOT Miley Cyrus toont blote borsten billen en buik voor V MagazineMiley Cyrus was ooit een braaf Disney prinsesje, anno 2013 is daar niets meer van over; een punky kapsel, Dr. Martens en naakt is wat de klok slaat. Dat Miley definitief afscheid wil nemen van haar voorheen zo keurige imago is ons meteen duidelijk bij het zien van hetvolgende.

De actrice/zangeres schittert op én in V Magazine met een pikante shoot. Op de cover, die uitvouwbaar is en uit drie foto’s bestaat, staan nogal ‘sexy’ foto’s. Op ééntje, waar ze gehuld is in een wit Dior jasje, trekt ze haar onderbroek omhoog waardoor we nog net niet haar schaamlippen kunnen zien. Op de tweede foto showt ze haar buikspieren in een Chanel look en op de derde is ze topless te zien met een Louis Vuitton tas, die in haar mond bungelt en subtiel voor haar borsten hangt.

Maar dat is niet het enige; haar bilspleet, de onderkant van haar borsten en de onderkant van haar billen komen ook nog volop in beeld. Als je haar transformatie nog niet begrepen had, Miley legt het als volgt uit: “I’m going to change, I’m going to be different, I’m going to do what I want to do. I chopped my hair and bought a pair of Docs and never looked back.”

Mario Testino was verantwoordelijk voor de sexy plaatjes en Carlyne Cerf de Dudzeele voor de styling. Bekijk de shoot hieronder!

Miley Cyrus V Magazine

Miley Cyrus V Magazine

Miley Cyrus V Magazine

Miley Cyrus V Magazine

Miley Cyrus V Magazine

Miley Cyrus V Magazine

Miley Cyrus V magazine 7

www.vmagazine.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties