0

SHOOT Miley Cyrus poseert topless voor Terry RichardsonEen tijdje geleden schreven we over de glamorous fotoshoot van Miley Cyrus voor Harper’s Bazar. De foto’s werden geschoten door niemand minder dan de omstreden fotograaf Terry Richardson.

Richardson staat bekend om zijn handtastelijkheid en seksuele toespelingen die hij regelmatig naar modellen maakt. Veel celebs schuwen hem hierdoor, maar badgirl Miley Cyrus kon het wel heel goed met hem vinden…

Draaide het in de magazine spread nog om luxe, klasse en stijl, hoe anders ging het er aan toe na afloop van de fotoshoot! Blijkbaar was Miley de Chanel, Dior en Armani Privé outfits zat, want zodra de laatste foto was genomen, vertrok zij samen met Richardson naar zijn huis om daar hun eigen privé fotoshoot te houden. Het resultaat is alles behalve glamorous.

Op de foto’s is te zien hoe Miley in haar kruis grijpt, een sigaret rookt en met benen wijd tegen de muur een handstand doet. Op sommige shots menen we haar zelfs topless te zien! Nu is het prima om te experimenteren met je imago, maar dit is gewoon ronduit ordinair. Of zijn jullie het niet met ons eens?

Bekijk de foto’s hieronder…

Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson Miley Cyrus topless voor Terry Richardson

www.styleite.com

(Tekst: Rosalyn de Lange)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties