0

megan 150Megan Fox staat bekend als sekssymbool: niet alleen in haar filmrollen wordt ze geportretteerd als stoeipoes (Transformers, Jennifer’s body), maar ook door de bladenwereld. Zo stond ze al bevallig op de pagina’s van mannenbladen FHM en Maxim.

We moesten dan ook even met onze ogen knipperen toen we erachter kwamen dat de stylish dame op de cover van Harper’s Bazaar Arabia diezelfde Megan Fox was! Ook in de rest van de shoot straalt Megan elegantie uit in pastelkleuren, kant, kokerrokken en off the shoulder topjes.

In het begeleidende interview vertelt Megan over haar zoontje, haar relatie met haar man en hoe verkeerd begrepen ze zich voelt door de media. Megan is namelijk helemaal niet de stoeipoes die wij denken dat ze is. Ze is heel erg op zichzelf, heeft met maar een paar mannen seksuele relaties gehad en blijft liever thuis dan dat ze gaat dansen. Ze is op dit moment heel gelukkig met haar twee zoontjes van 2 en 1 jaar én haar hubby Brian Austin Green. 

Over haar oudste zoontje Noah verklapt ze nog dat hij dol is op zijn moeders kimono’s: toen hij een eigen kimono kreeg van Megan, weigerde hij dan ook om het ding uit te doen. Hoe lief is dat!

John Russo was de fotograaf van de shoot met Megan. Bekijk alle foto’s hieronder.

  • megan cover
  • megan 500
  • megan 2
  • megan 5
  • megan 4
  • megan 3

(Beeld: www.harpersbazaar.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties