0

150Het succes van Kylie Jenner begint ook steeds groter te worden. Ze is de jongste van de Kardashian-Jenner Klan en ook één van de meest succesvolle tieners van 2014. Kylie begint de jaar gelijk goed, want ze liet laatst nog een tepelpiercing zetten én werd gestrikt voor een photoshoot.

De jongste Jenner staat namelijk op de cover van Cosmopolitan US van het februari 2015 nummer. In het tijdschrift doet ze een boekje open over het leven als een realityster. Kylie groeide op voor de camera en vond dat niet altijd even makkelijk. “When I was like 10, 11, 12, I had a really hard time with the media. During your adolescence, girls deal with their peers at school, then they go home and they don’t have to deal with it there. It was a lot more haters to deal with…especially since I was younger and my sisters were so beautiful and had it all together. I can have my moments and say that I don’t want this life anymore, but I wouldn’t trade it for the world. The good is definitely worth the bad”, aldus Kylie.

In het interview wuift ze verder alle geruchten over plastische chirugie weg en zegt dat ze onderhand wel weet hoe ze zichzelf moet opmaken. Daarnaast geeft ze aan geen problemen te hebben met plastische chirurgie, maar er nu gewoonweg niet naar verlangt. Over haar pout denken we duidelijk anders dan Kylie dat doet.

Gelukkig laat ze haar duckface een keer voor wat het is op de cover en houdt ze haar lippen stijf op elkaar met een subtiele glimlach. Zo zien we Kylie het liefst, alleen willen we niet gaan ontkennen dat er niet gesleuteld is met photoshop.

Bekijk de foto’s van de shoot hieronder.

  • covergirl
  • kylie

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties