0

KOURTNEY“Wat Kim kan, dat kan ik beter”, moet big sis Kourtney gedacht hebben. Met slechts een paar weken ertussen gingen er niet één maar twee Kardashians compleet uit de kleren voor een photoshoot. Kim Kardashian wist het internet te laten ontploffen met haar geoliede billen voor Paper magazine, maar Kourtney doet daar nog een schepje boven op.

De enorm zwangere Kourtney staat op het punt om haar derde kindje op de wereld te zetten, maar dat weerhoudt de realityster er niet van om compleet uit de kleren te gaan voor DuJour magazine. “I’m at my best when I’m pregnant. It’s such an amazing feeling, the transformation that your body goes through”. Kourtney zegt verder zich totaal niet te schamen voor haar lichaam en vond het dus geen enkel probleem zich letterlijk bloot te geven.

Terwijl de sexy lady haar edele delen slim weet te verbergen met haar handen en een jas, zijn haar borsten en tepels vol in de picture. Daarnaast showt de Kardashian sister haar zwangere buik in een wit en doorweekt shirtje. Wow! Nu is de zet weer aan Kim, we zijn benieuwd wat haar volgende naakte shoot is.

Bekijk de shoot hieronder.

  • ede1547ce823
  • e49c547ce80d
  • b451547ce82d

www.dujour.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties