0

11116665_879650015427861_2122239934_nDe laatste persoon van de wereld waarvan je zou denken dat zij onzeker is voor de camera, is wel Kim Kardashian. De realityster loopt permanent rond met haar telefoon in haar handen zodat ze nooit een foto mist met een mooie achtergrond, een bijzonder moment of een mooie lichtinval.

Verrassend dus dat de jonge moeder in de nieuwste aflevering van haar reallife show Keeping Up With The Kardashians vertelt dat ze bij naaktshoots heel onzeker is. De reden van haar onzekerheid is psoriasis, een huidaandoening waarbij je last hebt van een jeukende huid en eventueel schilfers en rode plekken. Kim vertelde dat ze besloot zicht niet te willen laten tegenhouden door de aandoening. Tegenwoordig vertelt ze dus aan het begin van een naaktshoot dat ze hier last van heeft, zodat het voor niemand ongemakkelijk hoeft te zijn tijdens de shoot.

Tijdens de KUWTK aflevering zagen we Kim op één van haar vele naakt shoots, dit keer lag ze in de woestijn met enkel wat witte strepen verf op haar lichaam. Benieuwd naar de beelden? Die vind je hier.

  • Kim Kardashian

(Beeld: www.instagram.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties