0

150Khloé Kardashian is wel vijf dagen, als het niet meer is, in de gym terug te vinden om zich daar een slag in de rondte te zweten voor een killer body. De 30-jarige Kardashian heeft inmiddels een strak figuur mét curves en laat dit graag aan de wereld zien.

Dus toen de jongste Kardashian zus gevraagd werd voor een shoot voor de Britse Cosmopolitan, zei ze natuurlijk geen nee. Khloé Kardashian dacht vast: als Kim naakt gaat, dan doe ik dat natuurlijk ook, maar dan op mijn eigen manier. Khloé poseert namelijk sexy met een stunning nude make-uplook en kijkt zwoel de cameralens in. Tijdens de shoot droeg ze fluffy stoffen en had ze sexy oortjes op haar hoofd gezet maar meer naakt dan een paar blote benen konden we niet spotten (in tegenstelling tot haar zussen).

In het februarinummer doet ze ook een boekje open over wat zij zoekt in een relatie. “I crave companionship. I just want to cuddle. I got married at 25. I was young, but I loved it. I do like it when you save certain things for your marriage. I don’t think you should treat every guy you’re dating like your husband. It doesn’t make it special”, aldus Khloé. Dat zijn nog eens wijze woorden van de realityster.

Bekijk de kiekjes van de shoot hieronder.

  • khloe-kardashian-cosmopolitan-uk-february-2015-05
  • khloe-kardashian-cosmopolitan-uk-february-2015-03
  • khloe-kardashian-cosmopolitan-uk-february-2015-02
  • khloe-kardashian-cosmopolitan-uk-february-2015-01

www.cosmopolitan.co.uk

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties