0

279870B700000578-0-image-a-45_1429103452566Kendall Jenner is tegen alle verwachtingen in bezig met haar reis naar de top van de modellenindustrie. Toen het jongere halfzusje van Kim Kardashian voor het eerst zei model te willen worden, nam niemand haar serieus. Lange tijd haalde de modewereld hun neus voor haar op. Boy were they wrong, Kendall is inmiddels enorm populair en niemand krijgt genoeg van haar.

We hebben al meerdere sexy shoots en selfies van de brunette gezien, maar nog nooit was een shoot zo racy als deze. Voor mannenblad GQ, de Love, Sex and Madness mei uitgave, gaat Kendall uit de kleren. Het enige dat ze aanhoudt is haar (bikini)broekje. Haar borsten worden op de foto’s nog maar net bedekt, soms door haar handen, soms door een ieniemienie bikinitopje of een wel héle korte crop top.

Niet alleen staan er foto’s van het model ín het blad, ze heeft ook de eer om de cover te sieren. In een spannende witte bikini en een donkerblauw spijkerjack toont de 19-jarige Kendall de wereld haar prachtige lichaam. Op de cover staat groot ‘Kendall Jenner goes solo‘. Binnenin het tijdschrift wordt dat aangevuld met de woorden: “the Kardashians’ newest superstar and most refined product yet“. Dat lijkt ons een mooi compliment voor het jonge model. 

Benieuwd geworden? Bekijk de foto’s gemaakt door Steven Klein hieronder.

  • Kendall 4
  • Kendall 3
  • Kendall 2
  • Kendall 5
  • Kendall 1
  • Kendall 6

(Beeld: www.gq.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties