0

kylie 150Kendall Jenner heeft in een korte tijd al heel wat bereikt met haar modellencarrière en gaat als een speer.  Jonger zusje Kylie kon natuurlijk niet achter blijven en werd al vaak vastgelegd samen met haar zuster. Nu heeft de 17-jarige realty ster eindelijk haar eigen photoshoot gescoord voor een mooi magazine.

Voor het nieuwste nummer van V magazine staat Kylie op de cover van het blad en ook nog op een spread. Daarnaast staat er een interview in over het boek dat zij samen met Kendall heeft geschreven: ‘Rebels: City of Indra’. Op de cover draagt de tiener een blauw-witte Emporio Armani jas met zig-zag motief met daaronder een pikante rode slip dress met kanten details. Op de spread zie je het ‘model’ met natte haren en een zwarte bewerkte doorzichtige top, om haar pols draagt zij een stel Cartier armbanden.

Kylie ziet er als een volleerd model uit op de twee foto’s en wellicht gaat zij dezelfde stappen maken in modeland als haar oudere zus. Watch out Kendall, je hebt er een grote concurrent bij!

Ben je benieuwd naar Kylie Jenner haar foto’s voor V magazine? Bekijk ze hieronder.

  • kylie
  • kylie jenner

www.vmagazine.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties