0

SHOOT Kate UptonHet begon voor Kate Upton allemaal met een cover van de Sports Illustrated Swimwear Issue in 2011 en daarna ging het rap. Het model dat bekend staat om haar borsten verscheen eerst vooral in catalogi en reclames, maar wist zich snel omhoog te klimmen naar covers van magazines die door sommige ook wel als fashion bibles worden gezien.

Katie is lekker bezig en verschijnt dit jaar zelfs in de komedie ‘The Other Woman’, waar ze naast Cameron Diaz en Leslie Mann acteert. Iets om naar uit te kijken, maar intussen kunnen we ons vermaken met de plaatjes die Inez van Lamsweerden en Vinoodh Matadin van haar schoten voor V Magazine. In de striptease achtige editorial lijkt het allemaal te draaien om de boobies van Miss Upton. Katie is old Hollywood Glam in de shoot met een grote blonde pruik en denim.

De meest opvallende boob foto is die van Kate met een rode Versace jas en matching Stella McCartney lingerie. Wij kunnen ons zo voorstellen dat Kate Upton hier de droom verwezenlijkt van behoorlijk wat superheld-liefhebbende nerds.

Bekijk de hele shoot hieronder.

Kate Upton V Magazine

Kate Upton V Magazine2

Kate Upton V Magazine3

Kate Upton V Magazine4

Kate Upton V Magazine5

Kate Upton V Magazine6

www.vmagazine.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties