0

150Kate Moss mag dan wel 40 jaar zijn en een veteraan zijn in haar vakgebied, het model is nog lang niet van plan om met pensioen te gaan. De Britse schone wordt nog steeds gestrikt voor allerlei campagnes en fashion tijdschriften.

In het januari nummer van de Italiaanse Vogue zien we Kate schijnen op haar allermooist. Vogue Italia doet vrolijk mee met de anti-Photoshop revolutie en we zien het model in haar natuurlijke glorie mét imperfecties. Ontwerpster Sonia Rykiel sloot zich al eerder aan bij de anti-Photoshop beweging en we zagen het ook al bij de foto’s van Lara Stone’s post-baby editorial in System Magazine.

Het begint erop te lijken dat deze beweging door veel mensen in de modewereld wordt omarmd. De shoot met Kate voor Vogue Italia werd geschoten door fotograaf Peter Lindbergh en de foto’s hebben een fijn rauw randje. De beelden zijn geheel in zwart wit geschoten en we zien duidelijk de rebelse pure kant van Kate. Het model is op de beelden allesbehalve glamorous en wordt zelfs nog even op de foto gezet met een sigaret in haar handen.

Daarnaast draag Kate nauwelijks make-up en haar haren zijn lekker messy gestyled. Wij vinden deze shoot een fris briesje voor de modewereld en we hopen dat de fashionindustrie de anti-Photoshop revolutie meer serieus gaat nemen.

Bekijk de foto’s hieronder.

  • MTI3MjU0MTQ1ODU3MDEzNzcw
  • kate-moss-peter-lindbergh-vogue-italia-january-2015-1
  • kate-moss-peter-lindbergh-vogue-italia-january-2015-5
  • kate-moss-peter-lindbergh-vogue-italia-january-2015-8
  • kate-moss-peter-lindbergh-vogue-italia-january-2015-9
  • kate-moss-por-peter-lindebergh-vogue-italia-janeiro-2015-11k

www.vogue.it

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties