0

kate 2 150Kate Bosworth loopt al een jaar of tien mee in de drukke wereld van Hollywood en heeft dan ook al heel wat films op haar naam staan. Naast beauty heeft de veel geprezen actrice ook zeker brains én bewijst ze met een nieuwe shoot voor magazine The Edit dat ze als model voor Doutzen Kroes niet onderdoet.

Kate is gefotografeerd in couture uit de Summer Spring ’15 collecties van onder andere haar favoriete merken Givenchy en Valentino. De shoot doet romantisch aan door de lange, witte kanten jurken die Kate draagt. Bij de fotoserie hoort een interviewwaarin Kate reflecteert op de hobbelige weg die ze heeft bewandeld.

Het was namelijk niet alleen maar rustig, Kate’s weg naar de top. Ze zegt dat ze het een aantal keer écht zwaar heeft gehad en professionele hulp heeft gezocht om met de pieken en dalen van stardom om te kunnen gaan. Uiteindelijk waren het echter haar vrienden en familie die haar op de been hielden. Stoer van Kate om toe te geven dat ze het niet alleen aan kon en hulp nodig had.

Bekijk de foto’s van de shoot hieronder:

  • kateb-030515-_4
  • ate 3 500
  • kate 5 500
  • kate-bosworth-white-lace-chloe-dress-net-a-porter-the-edit-h724
  • kateb-030515-_1

(Beeld: www.net-a-porter.com/magazine)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties