0

kelly 2 150Het is geen uitzondering meer als een zwangere celeb zich naakt laat fotograferen met haar babybuikje. Laatst zagen we Alicia Keys nog in volle glorie met een groot peace symbool op haar buik en ook een andere zangeres liet zich poedelnaakt op de gevoelige plaat vastleggen.

Voormalig Destiny’s Child zangeres Kelly Rowland is hoogzwanger en ging daarom uit de kleren voor een shoot in de Amerikaanse Elle. De prachtige kiekjes van haar zwangere lichaam zijn geschoten door fotograaf Lance Gross en zullen deze maand in het blad verschijnen. Naast de naaktfoto’s is Kelly ook te zien in twee prachtige jurken waar haar baby bump goed in te zien is.

Ondanks dat het prachtige foto’s zijn geworden waar de zangeres straks mooie herinneringen aan heeft als haar kindje er is, is het niet echt origineel meer. Christina Aguilera, Britney Spears, Jessica Simpson, Demi Moore en Mariah Carey, om er een paar te noemen, gingen Kelly al voor door naakt in magazine’s te verschijnen terwijl ze een baby’tje in hun buik hadden.

Bekijk de kiekjes van Kelly Rowland voor Elle hieronder.

  • kelly 1
  • kelly 2
  • kelly 3
  • kelly 4
  • kelly 5

www.elle.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties