0

gigi gaga cr fashion book 640Onlangs berichtten we al over Willow Smith die prachtig op de foto was gezet voor Carine Roitfelds magazine CR Fashion Book. Dat de voormalige Vogue hoofdredactrice prima weet hoe ze haar tijdschrift aan de man moet brengen, blijkt wel uit de andere namen die ze voor haar lentenummer heeft gestrikt.

Voor de fotoserie jolie laide‘ (mooi lelijk) heeft fotograaf Michael Avedon tien inspirerende dames op de gevoelige plaat vastgelegd. Tom Pecheux, de beauty editor van het magazine, beschrijft bij iedere dame wat hij mooi aan haar vindt en wat haar bijzonder maakt. De fotoserie is geïnspireerd door het Franse idee dat schoonheid kan vergaan met de jaren, maar dat je alleen maar mooier wordt als je een interessante, unieke persoonlijkheid hebt. Oftewel mooi betekent niet ‘perfect’.

Voor de serie heeft Carine naast Lady Gaga en Gigi Hadid ook Kylie Jenner, Alice Dellal (Brits model) en Candice Huffine (plus-size model) gestrikt. Bekijk de fotoserie hieronder en oordeel zelf of je de foto’s ‘jolie laide’ vindt.

 • lady gaga 500
  Lady Gaga
 • gigi 500
  Gigi Hadid
 • kendall 500
  Kylie Jenner
 • alice + Candice 500
  Alice Dullal & Candice Huffine

(Beeld: www.crfashionbook.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties