0

bella gigi hadid v magazine 2015 640Move over Kendall and Kylie, er zijn twee andere fashionable zussen die het stokje van jullie gaan overnemen! Gigi Hadid (20) en zusje Bella (18) zijn booming dus het was een kwestie van tijd dat de twee geschaakt werden door een magazine voor een shoot.

V Magazine strikte de twee knappe half-Nederlandse modellen voor een fotosessie die in hun fall 2015 editie zal komen te staan. Het blad ligt 30 juni in de winkels maar nu kunnen we onszelf al vergapen aan drie prachtige foto’s van de twee zussen. Voor de cover zijn Gigi en Bella bijvoorbeeld gehuld in badkleding, een bontje (jammer!), stay-up kousen en high heels van Louboutin en showt het duo hun eindeloze benen.

In het blad zelf komt een close-up te staan van de twee waar gefocust wordt op de make-up en de hairdo voor de shoot: de maquillage is lekker donker en Gigi en Bella hebben een pruik op in de vorm van een rommelige lange bob met pony. Tenslotte krijgen we nu ook al een foto te zien van de dames poserend op de grond in een matching zwart badpak met cut-outs en leren laarzen aan.

Bekijk de kiekjes, die fotograaf Steven Klein schoot, hieronder!

  • bella gigi hadid v magazine 2015 1
  • bella gigi hadid v magazine 2015 2
  • bella gigi hadid v magazine 2015 3

(Beeld: www.vmagazine.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties