0

nypost_cover_kk_02.jpgEr is bijna geen centimeter op het lijf van Kim Kardashian dat we nog niet gezien hebben. Na haar ‘uitgelekte’ sekstape met ex Ray J schaamde ze zich rot, maar inmiddels trekt ze zelf in de naam van mode de nodige kledingstukken uit om haar lichaam aan de wereld te tonen.

Een nieuw voorbeeld daarvan is de shoot die ze gedaan heeft voor Paper Magazine toen ze afgelopen fashion week in Parijs was. Binnenkort verschijnt het blad in de winkels, maar gisteravond gaf de reality ster al een voorproefje op haar Instagram account.

Voor de cover zijn twee foto’s gemaakt. Op één heeft ze een zwarte strapless glimmende jurk aan en poseert ze met haar derriere naar achter om een champagneglas ermee te kunnen balanceren. Op de andere foto trekt  ze de robe uit en poseert ze met een geolied lichaam richting de camera waardoor haar ronde billen pontificaal in beeld zijn.

De foto’s zijn geschoten door Jean-Paul Goude, die al eerder een naakte dame op de foto zette in een gelijke pose als Kim met het champagneglas op haar billen. Zelf grapte ze over het shot op Twitter: “And they say I didn’t have a talent…try balancing a champagne glass on your ass LOL #BreakTheInternet #PaperMagazine

Mooi of niet? Bekijk de foto’s hieronder! Aanstaande donderdag kunnen we meer van dit soort kiekjes van haar in Paper Magazine bewonderen.

  • kim kardashian paper magazine cover 2014 2
  • kim kardashian paper magazine cover 2014 1
  • jean paul goude champagne

www.papermag.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties