0

SHOOT Exclusieve backstage beelden van Rihanna voor MACAlles wat Rihanna aanraakt, verandert in goud. Haar nummers zijn stuk voor stuk hits en de items uit haar make-up collecties voor M∙A∙C zijn telkens binnen 10 minuten (!) uitverkocht.

Nu hebben M∙A∙C en RiRi de handen weer ineengeslagen voor een prachtige collectie vol hebberigmakende make-up, dit keer voor de Holidays. Natuurlijk werd er ook een shoot gedaan voor een mooi campagnebeeld en wij hebben daarvan exclusieve backstage foto’s voor jullie!

Wil jij een items uit RiRi’s Holiday collectie voor M∙A∙C bemachtigen? Wees er dan dus op tijd bij! De make-up is vanaf 16 december exclusief verkrijgbaar bij Maccosmetics.nl en vanaf 26 december verkrijgbaar bij alle M.A.C verkooppunten.

Bekijk de exclusieve backstage beelden, het resultaat van de shoot en de items uit de collectie hieronder!

Rihanna Hearts MAC backstage beelden 1 Rihanna Hearts MAC backstage beelden 2 Rihanna Hearts MAC backstage beelden 3

 

Hét prachtige resultaat!

Hét prachtige resultaat!

RiRi-Holiday-Ambient-300RihannaHoliday-Accessories-MakeUpBag-300

RihannaHoliday-LipStick-BadGirlRiRi-300 RihannaHoliday-LipStick-PleasureBomb-300 RihannaHoliday-LipStick-RiRiWoo-300 RihannaHoliday-NailLacquer-RiRiWoo-300

RihannaHoliday-BronzingPowder-Love,Rihanna-300 RihannaHoliday-Brush-DoubleEndedBrush-300 RihannaHoliday-EyeLiner-Cockiness-300 RihannaHoliday-EyeLiner-PiscesPersuasion-300 RihannaHoliday-EyeShadow-2XDare-300 RihannaHoliday-EyeShadow-PhreshOut-300

www.maccosmetics.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties