0

angelina jolie trouwjurk 150Er gingen geruchten dat de ‘liefde’ tussen Brad Pitt en Angelina Jolie enkel gebaseerd was op zakelijk voordeel en daarnaast zouden de twee bij elkaar blijven vanwege de kinderen. Maar vorige week bewijsden de twee acteurs dat dit niet het geval was: ze stapten eindelijk met elkaar in het huwelijksbootje.

Op het huwelijk, waar een fotograaf voor People en Hello magazine bij was om plaatjes te schieten, droeg Angelina een roomwitte satijnen jurk van Atelier Versace. De jurk had een top met ruches, was strak bij de taille om vervolgens wijd uit te lopen. Heel simpel, maar dat was Angelina’s sluier en achterkant van de jurk absoluut niet. Hierop prijkten namelijk kleurrijke tekeningen van haar kinderen die erop waren geborduurd!

Waarom de twee op dit moment samen in het huwelijksbootje in Frankrijk stapten? Het is inmiddels tien jaar geleden dat opnames voor Mr. & Mrs. Smith plaatsvonden in het land én Angelina had haar moeder beloofd om daar in het huwelijksbootje te stappen. Opvallend was dat Angelina’s vader niet van de partij was.

Voor elk kind, die mochten dragen wat ze wilden op het huwelijk, was een bijzondere rol weggelegd. Zo mochten Maddox en Pax hun moeder naar het altaar begeleiden, waren Zahara en Vivienne bloemenmeisjes en droegen Shiloh en Knox de ringen.

Bekijk foto’s van Brad en Angelina in hun bruilofts outfit en hun zes kids hieronder!

  • set_angelina_jolie_bradj_pitt_people_140901
  • detail met kinderen 500
  • angelina_jolie_hello_140901

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties