0

Cover Cara delevingne voor vogue australiaDe oktober editie van Vogue Australië is dit jaar opgedragen aan Fashion royalty en natuurlijk mag fashion darling du moment Cara Delevigne dan niet ontbreken. De Londense schone claimt haar troon en schittert op de cover.

Het 21-jarige topmodel bewijst dat ze de staf over de modewereld zwaait door met kroon te poseren op de cover van de oktober issue. Vogue Australië kroonde Cara tot fashion queen door het model zowel van haar zachte als stoere kant te laten zien.

In de ‘Miss Cool’ shoot is Cara te bewonderen in een kanten jurk afgezet met parels en een kraagje, terwijl ze haar tatoeage met initialen CJD -Cara Jocelyn Delevigne- showt. Op haar hoofd draagt ze een gouden kroon en ze is naturel opgemaakt. In de andere shoot genaamd ‘Yeah Baby She’s Got It’ toont Cara haar rock & roll kant en verschijnt met heavy make-up en leren outfits.

Bekijk de cover en shoots hieronder!

Vogue Australia_cover

Cover Vogue Australië oktober editie

Vogue_Misscool2Vogue_Misscoolcara1Vogue_misscoolcara3Vogue Australia Cara Miss coolVogue_yeahbabycara2Vogue_yeahbabycara1Vogue_yeahbabycara3

www.vogue.com.au

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties