0

brooklyn 1 150Naast zijn voetbalcarrière heeft David Beckham zich ook aardig bezig gehouden met modellenwerk. Zo zagen we de voetbalster meerdere keren schitteren voor de H&M ondergoedlijn en ook zijn zonen lijken dezelfde kant op te gaan als hun vader.

Brooklyn Beckham, de oudste zoon, is te zien in een shoot voor het magazine ‘Man About Town’ van The New York Times. Op de kiekjes is duidelijk te zien dat hij net als zijn vader een echt model in zich heeft schuilen. Het 15-jarige model draagt op de eerste foto een stoere oversized sweater, met een stoere bril en een kam die vast zit in zijn haar. Op het tweede plaatje zien we hem charmant gapen, iets dat alleen modellen kunnen, terwijl hij een pet draagt waaronder een t-shirt vast zit. Op de laatste foto wordt hij vergezeld door een vrouwelijk model die boven het jonge talentje hangt.

De drie zwart-wit kiekjes zijn geschoten door de bekende fotograaf Bruce Weber in New York. Brooklyn heeft niet alleen zijn knappe koppie van zijn vader, maar ook zijn talent voor voetballen. Zo heeft hij al meegetraind bij de Engelse voetbalclubs Manchester United en Chelsea. Brooklyn is duidelijk op weg om in de voetsporen van zijn beroemde daddy te treden.

Bekijk de shoot van Brooklyn Beckham hieronder.

  • brooklyn
  • brooklyn 2
  • brooklyn 3

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties