0

Brooke 640MyTheresa.com is de luxe webshop waar we regelmatig wegzwijmelen bij dure, maar prachtig items van bijvoorbeeld Calvin Klein, Stella McCartney, Alexander McQueen en Balenciaga. Maar ze zijn meer dan alleen een webshop.

Zo is MyTheresa.com al tijdenbezig met het inspirerende ‘Women’ project. In dit project staat iedere keer een andere sterke vrouw uit de entertainment of mode industrie centraal. Zij krijgt de ruimte om haar verhaal te vertellen en inspireert zo hopelijk andere vrouwen. Ook doen ze mee aan een uitgebreide photoshoot. De vrouw die deze keer centraal staat is de Amerikaanse actrice Brooke Shields. In de bijbehorende modeserie poseert ze in krachtige monochrome looks. Dit zorgt voor simpele, maar indrukwekkende beelden.

In het interview vertelt Brooke hoe het is om al sinds je eerste levensjaar in de schijnwerper te staan, ze was namelijk nog geen één toen ze begon als model. Sinds kort kan Brooke pas écht plezier halen uit haar eigen stijl, vroeger droeg ze gewoon wat de stylisten van haar wilden. Ook gaat ze kort in op haar carrièreswitch van model naar schrijver. Het hele interview vind je hier.

Bekijk de foto’s van de ijzersterke shoot hieronder.

  • Brooke_Shiels_in_Edun_dress_and_Balenciaga_bracelets
  • Brooke_Shields_in_Simone_Rocha_dress_with_Stella_McCartney_mirror_clutch_crop
  • Brooke_Shields_in_Balenciaga_leather_jacket_and_top_Clutch_from_Proenza_Schouler_and_Alexander_McQueen_skirt
  • Brooke_Shields_in_dress_from_Calvin_Klein_Collection_and_Aquazurra_shoes
  • Brooke_Shiels_in_Stella_McCartney_BW
  • Brooke_Shields_with_Stella_McCartney_mirror_clutch_-_mid_crop

(Beeld: www.mytheresa.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties