0

BellaBella Hadid is het jongere zusje van het Gigi Hadid, die we kennen als campagnemodel van Guess en bestie van Kendall Jenner. De twee zussen zijn allebei prachtig, maar toch zien wij meer gelijkenissen tussen Bella en The Hunger Games actrice/Dior model Jennifer Lawrence dan tussen Bella en Gigi!

Dit viel ons al op bij haar fotoshoot voor CR Fashion Book waarbij Bella geen make-up droeg en geen Photoshop op haar was toegepast, maar in een nieuwe shoot voor ELLE US wordt het nog duidelijker: de haren, de intense blik, de jukbeenderen! Op wie ze ook lijkt, in de nieuwe shoot is Bella weer prachtig.

Ze poseert voor de camera van David Bellemere in niks meer dan een kanten bodysuit en laat zo nog maar eens zien hoe in vorm ze is. Verder draagt ze veel zwart, veel leer en veel lage decolletés. De kleding is onder andere van Saint Laurant en Balmain maar de showstopper, de kanten bodysuit is van Fleur du Mal. Bij de foto’s beschrijft ELLE Bella als een ‘on-the-rise‘ model met een ‘fascinating frame‘. Dat belooft veel goeds voor haar carrière! 

  • bella-hadid-elle-may-2015-photos04
  • bella-hadid-elle-may-2015-photos03
  • bella-hadid-elle-may-2015-photos01
  • bella-hadid-elle-may-2015-photos02

(Beeld: www.elle.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties