0

SHOOT Achter de schermen bij Cara Delevingne voor VogueDe cover van de felbegeerde september issue van Vogue UK werd dan wel gesierd door model Daria Werbowy, maar it-girl Cara Delevingne verdiende ook een plekje in deze editie van het magazine. Voor een shoot geheel in een roze thema werd het topmodel ingezet.

De beelden die in Vogue verschenen, zijn natuurlijk al bekend maar nu biedt het Britse magazine ons een kijkje achter de schermen! Roze is een kleur die het dankzij de oneindig veel tinten voor de meeste vrouwen goed doet. Het is volgens Vogue de perfecte manier om kleur toe te voegen aan je winter wardrobe.

Cara was misschien niet de meest voor de hand liggende persoon om voor deze fotoserie in te zetten, omdat ze niet zo van roze houdt. Wel is het een speelse trend en daar is het model natuurlijk geknipt voor.

Hieronder zie je een tweetal beelden geschoten door fotograaf Walter Pfeiffer en natuurlijk de behind the scenes foto’s!

cara delevingne shoot achter de schermen1 cara delevingne shoot achter de schermen2 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot1 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot3 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot2 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot8 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot6

cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot5 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot7 cara delevingne achter de schermen vogue pink shoot4www.vogue.co.uk

(Tekst: Carolien Tsao)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties