0

SHOP TIPZeg je Manolo Blahnik, dan volgt daar als vanzelfsprekend Carrie Bradshaw achteraan. Sarah’s alter ego uit Sex And The City en dure designer shoes zijn een match made in heaven, maar ook Sarah Jessica Parker zelf weet het één en ander van mooie schoentjes af.

De spring collectie van SJP’s samenwerking met Nordstrom is blijkbaar goed ontvangen door de fans, want er zit al weer een vervolg aan te komen. De fall collectie is vanaf nu online verkrijgbaar en is een beetje vergelijkbaar met de lente collectie alleen dan, heel logisch, een stukje minder lente-achtig.

Zo zijn er meer zwart en andere herfstkleuren zoals, donkerrood, paars, blauw en grijs in de collectie te vinden. Daarnaast zijn er een aantal pumps, een Mary Jane en en T-strap schoen met heel toepasselijk de naam ‘The Carrie’.

Ook heeft Sarah Jessica Parker een aantal van haar ontwerpen vernoemd naar belangrijke mensen in haar leven. Zo is er de ‘Pat Boot’ vernoemd naar Patricia Field, de stylist van Sex And The City en de ‘Serge boot’ vernoemd naar Serge Normant, de hair stylist van SJP.

 • MTIzNjEzMTg5MzMzMjIyOTI2
 • Pat Boot
  Pat Boot
 • The Carrie
  The Carrie
 • Serge Boot
  Serge Boot

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.nordstrom.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties