0

Paris Hilton met telefoonBen jij verslaafd aan je smartphone? Hier op de redactie kunnen we niet zonder onze dagelijkse dosis Instagram, Twitter, Whatsapp en Facebook. Maar wist je ook al dat jouw telefoongebruik invloed heeft op jouw uiterlijk?

Wil jij je pretty face behouden, check dan de volgende tips!

1. Sms nek
Staar jij ook altijd naar beneden als je aan het appen bent? Niet doen! Hierdoor krijgt je rimpels in je nek, die nog lang zichtbaar zijn. Daarnaast krijg je zo een slappe nek en een onderkin is het laatste wat je wilt.

2. Rode ogen
Last van rode ogen? Stop dan met je e-mail checken in het donker. Hierdoor drogen je ogen uit met als resultaat een vampier look. Neem dus wat vaker een break van staren naar je scherm.

3. Telefoon acne
Aan je telefoon kleven miljoenen bacteriën die je vervolgens doodleuk tegen je gezicht aandrukt. Met als gevolg: rode plekjes en uitslag. Dus ladies, haal af en toe een doekje over je iPhone.

4. Denkrimpels
Last van diepe groeven in je voorhoofd? Vergroot dan eens je lettertype op je telefoon, hoef je ook niet meer te knijpen met je ogen. En dat bespaart je weer kosten op een anti- rimpel crème.

5. Foundation Phone
Hoe langer je telefoneert, hoe warmer je telefoon wordt. Waardoor je foundation begint te smelten en all over het scherm komt te zitten. Gebruik van een headphone set kan dit voorkomen.

Paris Hilton en vriend River Viiperi telefoon

Paris Hilton en vriend River Viiperi zijn ook verslaafd aan hun smartphone

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Rosalyn de Lange)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties