0

yo thumb 150Yolanthe Sneijder-Cabau heeft het maar druk met de opnames van de Nederlandse film Popoz en de Turkse remake van Police Academy. Voor die laatste komen er veel vechtscènes aan te pas, waar het voor de tweede keer fout bij is gegaan.

Een paar weken geleden brak Yolanthe al eens haar hand tijdens het opnemen van een heftige vechtscene. Dit keer ging het weer mis, alleen hield de actrice er zelf niets aan over. Met haar ‘goede’ hand heeft ze namelijk haar Turkse collega Zaza Enden knock-out geslagen. Dit is geen iel mannetje: de acteur is namelijk twee meter lang en heeft een gigantisch breed postuur.

Door slechts één rake klap moest Zaza meteen naar het ziekenhuis, want Yo zorgde ervoor dat er een adertje gesprongen was in zijn hoofd waardoor hij omviel. De actrice is er behoorlijk van geschrokken, al helemaal omdat de twee het onwijs goed met elkaar kunnen vinden.

Wij dachten alleen dat de vechtscènes in films nooit echt werden uitgevoerd, maar dat de klappen net dicht genoeg werden gegeven voor een realistisch beeld… Wij hadden het mis dus!

  • yo thumb
    Yolanthe Cabau: "Dear Zaza sanada geçmiş olsun #polisakademisi is a very tough movie though! öptüm @zazaenden8 #PoliceAcademy #OnSet #FightingScenes I guess I'm stronger than I thought... "

www.instagram.com/yolanthecabau

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties