0

Schermafbeelding 2013-11-25 om 15.34.54Hoewel wij een grote statement ketting al best gewaagd vinden, kan het altijd gekker. Wat dacht je bijvoorbeeld ban dit oogsieraad?

Als je het helemaal gehad hebt met gewone sieraden voor in je oren of om je pols, kun je namelijk altijd nog een steentje in je oog laten plaatsen. Gewoon omdat het kan. Hoewel wij de rillingen krijgen bij het idee is het vanaf nu echt mogelijk.

Je kunt zelfs kiezen voor verschillende vormpjes, bijvoorbeeld een hartje, die vervolgens door een arts in je oog worden gezet. Het ziet er vrij gevaarlijk uit – en naar onze mening ook niet heel mooi – maar volgens Dr. Emil Chynn kan het totaal geen kwaad. “It’s a very thin piece of platinum that’s designed for insertion on the top of the eye, it’s not in the eye so there’s no risk of blindness or anything at all.” Wij zijn nog niet echt overtuigd…

Interesse in het oogsieraad? Voor zover wij weten is de trend nog niet overgewaaid naar Nederland en kun je voor alsnog alleen in Amerika terecht. Bekijk hieronder hoe het steentje in je oog wordt geplaatst.

Bekijk de video hieronder of hier als je ‘m niet kunt zien!

New York News

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties