0

peaches geldof doodsoorzaak 150De hele wereld werd gisteravond opgeschokt door de plotseling dood van Peaches Geldof. De it-girl, die werkte als model en schrijfster én erfgename was van Bob Geldof, werd gisteren levenloos in haar huis gevonden op 25-jarige leeftijd. Veel te jong om te overlijden dus.

Sinds haar dood wordt er druk gespeculeerd over wat de reden is dat Peaches er niet weer is. Er is geen afscheidsbrief in huis gevonden en ook geen heftige drugs. Nu wordt er gezegd dat strenge dieten de it-girl en moeder van twee kleine kinderen misschien fataal is geworden. Peaches worstelde al een tijdje met haar gewicht en af en toe verscheen ze super dun ten tonele. Ook zouden er tijden zijn geweest dat ze leefde op drie groentensapjes per dag: levensgevaarlijk.

“Peaches liep het risico een hartaanval te krijgen. Zo’n dieet zorgt ervoor dat je spierkracht verliest en dat belangrijke organen uitvallen”, aldus Cath Collins, woordvoerster van de Britse Vereniging van Diëtisten.

Peaches was de laatste tijd erg dun. Bekijk hieronder foto’s van haar Instagram account van dit jaar.

  • Schermafbeelding 2014-04-08 om 15.01.03
  • Schermafbeelding 2014-04-08 om 15.00.51
  • 26 februari Paris with @francutler xx
  • 26 februari Apparently I am rinsing Kim K's look these days if I wear a crop top. Does that mean the whole 90s have been

www.instagram.com/peachesgeldof

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties