0

SHOCKING Welke designer noemde Cara Delevingne een dwergDe ster van Cara Delevingne is al een tijdje rijzende, maar anno 2013 kunnen we haar écht niet meer wegdenken uit de modewereld. Ze sleept campagne na campagne in de wacht en is op vrijwel elke catwalk te bewonderen.

Toch was er een ontwerper die het een tijdje geleden niet zag zitten om met Cara samen te werken; Marc Jacobs besloot Cara niet te boeken voor de Louis Vuitton autumn/winter catwalkshow en noemde haar een ‘dwerg’.

Katie Grand, assistent styling bij Louis Vuitton en goede vriendin van Marc Jacobs, onthult: “I was trying to get her in the show, but it was the show in which everyone was very tall, and very long. I remember Marc looking at me and saying, ‘Why is that dwarf in here?’ and me being devastated.

Met 1 meter 75 is Cara niet één van de grote modellen, maar een dwerg is ze zeker niet. De shows daarna werd Cara wél geboekt, zowel voor Louis Vuitton als Marc Jacobs, en ze is zelfs ingezet voor Marc Jacobs’ Protect The Skin You’re In campagne.

Cara Delevingne

Cara Delevingne

Marc Jacobs

Marc Jacobs

www.louisvuitton.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties