0

SHOCKING Welke celeb zegt hoognodig 15 kilo te moeten afvallenCelebs die de weg een beetje kwijtraken vliegen je om de oren. Degene die de kroon spant is Lindsay Lohan; gelukkig gaat die binnenkort weer naar een afkickkliniek. Maar er is nog een dame die ze op dit moment niet allemaal op een rijtje heeft.

Zij plaatste een foto van zichzelf op Twitter met daarbij de tekst dat ze dringend vijftien kilo moet afvallen. Waar het vet moet verdwijnen van Amanda Bynes’ (bekend van onder andere de film She’s The Man) lichaam weten wij niet. Wij nemen aan dat die borsten niet echt zijn en ergens anders afvallen lijkt ons een beetje lastig.

De foto die Amanda Bynes op Twitter plaatste is trouwens één van de vele uit een reeks plaatjes waaruit duidelijk wordt dat ze de weg kwijt is. Amanda loopt op dit moment rond met een half kaal hoofd én heeft twee piercings in haar wangen. Charlie Sheen, ja die man met de losse handjes en een drankprobleem, heeft gezegd Amanda onder zijn hoede te willen nemen net als Lindsay Lohan.

Bekijk de bizarre foto’s die Amanda Bynes op Twitter plaatste hieronder.

"About to put on makeup! I weigh 135, I've gained weight! I need to be 100 lbs!"

Amanda Bynes 2

"Long hair don't care"

Amanda Bynes 3

"Rawr!"

Amanda Bynes 4

"I love this one!"

Amanda Bynes in 2009

Amanda Bynes in 2009 (en betere tijden...)

www.twitter.com/amandabynes

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties